06 1151 6624 't Knijppie

Home

Adres

Openingstijden

Prijslijst

Producten

Webshop


O’Right

Een reeks unieke haarverzorgingsproducten die 100% hun steentje bijdragen aan een groen klimaat. Dat is O’Right, waar ecologie en pure schoonheid tezamen komen in natuurlijke haarverzorging. O’right gelooft dat we de wereld kunnen verbeteren en dat we dit samen moeten doen. Doordat we meer en meer geconfronteerd worden met verschillende bedreigingen van onze leefomgeving, ontstaat er bij de consument een steeds grotere wens om dichtbij de natuurlijke oorsprong te komen staan.

O’right richt zich op deze behoefte door ons als consument in te zetten voor verbetering van het milieu. O’Right doet dit door middel van het groener maken van de dagelijkse producten en de wijze waarop deze producten gemaakt worden en de manier waarop wij als consument deze producten gebruiken. O’Right maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten, recyclebare verpakkingen en eco-vriendelijke bedrukkingen. Dit alles wordt geproduceerd in de eerste gecertificeerde “Green Factory”.

O’Right heeft een compleet organische haarverzorgingslijn opgezet. Deze lijn bevat hoogwaardige producten om je haar te reinigen, te verzorgen, te verbeteren, te stijlen en het in topconditie houden van elk haartype.

Aanschaffen van u Natuurlijke Haarverzorgings Producten kan via de Webshop of in de kapsalon in Delft: Kniplokaal 't Knijppie.


Kniplokaal 't Knijppie | Graswinckelstraat 2a | 2613 PW DELFT | 06 1151 6624